RAT ZVIJEZDA

Frka u PSG-u: Nenea spašavali od Ibrahimovića

31.08.2012 u 23:25

Bionic
Reading

U momčadi Dinamova protivnika u Ligi prvaka atmosfera nije najbolja. Nakon tri kola ne znaju za pobjedu pa je prisutna nervoza

Atmosferu u bogatoj momčadi Paris Saint Germainea narušio je incident na treningu! Brazilac Nene grubo startao na Zlatana Ibrahimovića na što je Ibro poludio, a kako pišu francuski mediji, loše bi sve završilo da ih suigrači nisu razdvojili.

Sylvain Armand tvrdi da su to uobičajene stvari...

'Sada je sve u redu. To su svađe koje se često događaju u svim klubovima. Nene i Ibra su dva igrača s karakterom, a ujedno i konkurenti u napadu,' objasnio je igrač Pariza.

No, osim konkurencije nezadovoljstvu su vjerojatno kumovali i loši rezultati.

U prva tri kola prvenstva upisali su tri remija! S Lorientom su odigrali 2:2, a s Ajacciom i Bordeauxom po 0:0. Dovoljno za salve kritika na račun trenera Carla Ancelottija i skupo plaćenih zvijezda.

'Njemu treba vremena da pripremi momčad. Radi dobar posao. Rekao nam je da moramo zadržati samopouzdanje i zanemariti što se događa izvan terena. Rješenje moramo potražiti u timskoj igri, da se ne oslanjamo toliko na individualne kvalitete Ibre, Lavezzija i Meneza,' branio je Armand trenera.

Podsjetimo, PSG u Ligi prvaka igra protiv Dinama u skupini A.

'Porto i Kijev su jaki, a o Zagrebu ne znam mnogo. Nije loše, ali bit će teško,' zaključio je.