1:1 U MOSKVI

Stuttgart 'skinuo' Dinamo i osigurao Europsku ligu

28.08.2012 u 20:30

Bionic
Reading

Stuttgart je u Moskvu kod Dinama stigao s prednošću 2-0 iz prve utakmice, a istu je uvjerljivo i sačuvao. Prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 0-0, a onda je, nakon 20 minuta igre u nastavku, Stuttgart postigao odlučujući pogodak

Njemački Bundesligaš Stuttgart prvi je sudionik grupne faze natjecanja, od klubova koji su morali igrati kvalifkacije, drugog po jačini europskog nogometnog turnira - Europa lige.

Stuttgart je u Moskvu kod Dinama stigao s prednošću 2-0 iz prve utakmice, a istu je uvjerljivo i sačuvao. Prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 0-0, a onda je, nakon 20 minuta igre u nastavku, Stuttgart postigao odlučujući pogodak.

Bosansko-hercegovački reprezentativac Vedad Ibišević zabio je u 64. minuti na asistenciju Gentera, te osigurao svojoj momčadi mirnu završnicu susreta, s obzirom da je Dinamo trebao četiri pogotka da izbori Europa ligu.

Aleksander Kokorin uspio je poravnati rezultat uzvratne utakmice u 78. minuti, ali ne rezultat cijelokupnog susreta.

Recimo i da je Ibiševića zamijenio Cacau u 78. minuti utakmice, te da je hrvatski reprezentativac Gordon Schildenfeld odradio cijeli dvoboj u redovima Moskovljana.