PRVA OPCIJA

Mourinho napokon progovorio o Luki

28.08.2012 u 19:05

Bionic
Reading

Na uobičajenoj konferenciji za novinare dan uoči utakmice trener madridskog Reala, Jose Mourinho, govorio je o hrvatskom pojačanju Luki Modriću, te naglasio da trgovina za Real još nije završena

Gotovo dva dana trebala su Mourinhu da 'zucne' nešto o hrvatskom nogometnom reprezentativcu Luki Modriću, čija se agonija oko prelaska iz Tottenhama konačno u ponedjeljak okončala. Kada je progovorio, imao je same riječi hvale za omalenog virtuoza.

'Kada smo ga dovodili znali smo zašto ga dovodimo. Znali smo zašto čekamo toliko dugo i imamo strpljenja. Modrić je bio prva opcija, daleko važnija od svih ostalih koji su se spominjali,' rekao je Portugalac, te nastavio.

'Znam koja je njegova omiljena pozicija i na toj će poziciji igrati. Neće igrati ni lijevo, ni desno, ni napadača, već samo na poziciji koja mu leži,' zaključio je Mourinho o Modriću.

Portugalac je također govorio o utakmici Španjolskog superkupa (uzvrat) protiv Barcelone, koja je na rasporedu u srijedu, ali i prijelaznom roku koji ističe u ponoć 31. kolovoza.

'Za nas prijelazni rok još traje.'