IPAK MOŽE!

Modrić odradio prvi trening s punim intezitetom

27.08.2012 u 21:04

Bionic
Reading

Trener madridskog Reala, Jose Mourinho, uvrstio je Luku Modrića u grupu igrača koji su radili punim intezitetom, dok je početna jedanaestorka, koja je razočarala protiv Getafea u nedjelju (poraz 2-1), dobila poštedu, odnosno lagani trening

Naporan dan (ponedjeljak) u kojem je letio u Madrid, prošao liječnički pregled, potpisao petogodišnji ugovor, bio predstavljen navijačima, odgovarao na gomilu novinarskih pitanja, ali i odradio prvi trening s Realom je sada iza Luke Modrića.

Trener madridskog Reala, Jose Mourinho, uvrstio je Luku Modrića u grupu igrača koji su radili punim intezitetom, dok je početna jedanaestorka, koja je razočarala protiv Getafea u nedjelju (poraz 2-1), dobila poštedu, odnosno lagani trening.

U grupi zajedno s Modrićem radio je i Portugalac Pepe, koji se, izgleda, oporavio od ozljede glave zarađene u prvoj utakmici španjolskog superkupa prošlog četvrtka protiv Barcelone (poraz 3-2). Prema pisanju La Razona, i Pepe i Modrić mogli bi se naći u momčadi za uzvratni susret u srijedu.

U utorak će, s početkom u 18 sati, svi nogometaši Reala odraditi trening na Santiago Bernabeuu, nakon kojeg će Mourinho odlučiti o tome tko će započeti susret protiv Barcelone.