DUGA PAUZA

Panika u Unitedu: Rooney teže ozlijeđen

27.08.2012 u 09:48

Bionic
Reading

Iako se prvotno vjerovalo da će napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney (26) s nogometnih travnjaka zbog ozljede izbivati nekih mjesec dana, engleski mediji navode da će taj period biti dulji

Tako The Sun i The Telegraph navode da bi strijelac 34 gola za United prošle sezone (u svim natjecanjima) mogao izbivati čak i do dva mjeseca, što bi značilo da će u tom periodu propustiti čak 14 utakmica.

Ozlijedio se Rooney u subotnjem ogledu 2. kola Premiershipa protiv Fulhama kada je kopačkom na njega nagazio suparnički igrač Hugo Rodallega i napravio mu gadnu posjekotinu s unutarnje strane noge u predjelu koljena. The Sun navodi kako je posjekotina bila toliko duboka da je došla skroz do kosti i da je bilo potrebno deset šavova da se 'zakrpa' rana engleskog napadača.

Rooney će, ukoliko se prognoze obistine, propustiti kvalifikacijske dvoboje za SP 2014. koje Engleska igra protiv Moldavije i Ukrajine, prve tri utakmice Lige prvaka, kao i velike premierligaške dvoboje protiv Liverpoola, Newcastlea i Chelseaja.

Kako bilo, pred Rooneyjem su teški dani. Načela ga je ozljeda, narušen je njegov odnos s menadžerom Alexom Fergusonom i ostaje pitanje ima li budućnost u klubu s Old Trafforda.