MOYES ODUŠEVLJEN

'Jelavić je već u 30 minuta mogao zabiti hat-trick'

25.08.2012 u 20:38

Bionic
Reading

Igra Evertona u 2. kolu engleskog nogometnog prvenstva na gostovanju kod Aston Ville oduševila je menadžera te momčadi Davida Moyesa

Slavili su 'toffeesi' 3:1 golovima Stevena Pienaara, Marouanea Fellainija i Nikice Jelavića i tako nakon dva odigrana kola ostali na stopostotnom učinku nakon 1:0 domaće pobjede protiv Manchester Uniteda.

'Ljudi će sada reći da su očekivanja porasla, ali ja se uvijek nadam da ćemo biti blizu vrha. Nisam iznenađen jer mislim da imamo dobru momčad. Možemo li ostati zdravi i igrati dobro kao danas? To su pitanja, ali mislim da smo ravnopravni većini momčadi', rekao je Moyes, koji se posebno razveselio Jelavićevom golu iz 44. minute za vodstvo 3:0.

'Zaslužili smo zabiti i više nego jesmo jer smo sjajno odigrali. Stvorili smo puno prilika i igrači su odradili sjajan posao. Jelavić je bio prava prijetnja. Imao je sjajne prilike kada je pucao kraj vratnice i kada je glavom pucao preko grede. Mogao je zabiti hat-trick u prvih pola sata, a nakon toga je zabio svoj gol, što je bilo sjajno', dodao je menadžer Evertona.