ZABRANA JE ZABRANA

Villa će zbog poruke supruzi u djeci platiti masnu kaznu

22.08.2012 u 09:21

Bionic
Reading

'Nemoguće bez vas', pisalo je ukoso na majici, malo iznad fotografije na kojoj su se smiješile nogometaševa supruga i dvije kćerkice, koju je Villa pokazao nakon što je u 84. minuti utakmice prvog Primerina kola protiv Real Sociedada na Nou Campu postigao pogodak za konačnih 5:1

Natjecateljska komisija Španjolskoga nogometnog saveza kaznit će Barcelonina napadača Davida Villu zato što je nakon pogotka u nedjeljnoj povratničkoj utakmici pokazao potkošulju sa slikom i posvetom svojoj obitelji.

'Nemoguće bez vas', pisalo je ukoso na majici, malo iznad fotografije na kojoj su se smiješile nogometaševa supruga i dvije kćerkice, koju je Villa pokazao nakon što je u 84. minuti utakmice prvog Primerina kola protiv Real Sociedada na Nou Campu postigao pogodak za konačnih 5:1. Bio je to njegov prvi gol u natjecateljskoj utakmici nakon studenog prošle godine, a u igru je ušao devet minuta ranije prvi put od prosinca prošle godine kada je, braneći boje svog kluba na Svjetskome klupskom prvenstvu u Japanu, slomio potkoljeničnu kost.

Povrijedio je time 30-godišnji napadač članak 91. disciplinskog pravilnika, koji tijekom utakmica igračima brani promoviranje poruka bilo kakva sadržaja.

Sudac utakmice zaustavio je igru nakon Villine proslave i pokazao mu žuti karton jer je skinuo majicu.

Natjecateljska komisija nadovezat će se na disciplinsku mjeru novčanom kaznom između dvije i tri tisuće eura.