SUDAR S CASILLASOM

'Udarač' Pepe ovog puta 'žrtva' i završio u bolnici

20.08.2012 u 09:49

Bionic
Reading

Madridski je Real u novu sezonu ušao remijem s Valencijom, što svakako nije ugodna vijest za ljubitelje 'kraljevskog kluba'

Madridski Real je remijem s Valencijom 1:1 otvorio novu sezonu, a taj rezultat sasvim sigurno ne zadovoljava navijače 'kraljevskog kluba'. Real je poveo golom Higuaina u 9. minuti, da bi Valencia na isteku 41. zabila preko Jonasa.

A baš pri tom pogotku dogodila se rijetka scena. Naime, Pepe, koji slovi za jednog od najgrubljih igrača Reala (pa i šire), nakon čijih startova suparnici obično završe na liječničkom tretmanu, ostao je ležati na travnjaku nakon što se u skoku sudario s Casillasom.

Doduše, i vratar Reala ostao je ležati na terenu, ali se nakon ukazane liječničke pomoći ustao i vratio na gol, dok je Pepe prebačen u bolnicu. Zadržan je na promatranju i, na svu sreću, testovi su pokazali da nema oštećenja mozga, ali će zbog prevencije još 24 sata biti u bolnici.

'Pepe je u bolnici i vidjet ćemo kako napreduje. On je važan igrač za nas, ali je njegovo zdravlje ipak najvažnije', rekao je napadač Reala i Pepeov suigrač iz portugalske reprezentacije, Cristiano Ronaldo.