tportal.hr

Zagreb
+7
Osijek
+6
Pula
+4
Rijeka
-
Zadar
+10
Split
+11
Dubrovnik
+9

MOURINHU JE DOSTA

Preokret - Modriću propao prelazak u Real

Sapunica oko transfera hrvatskog veznjaka Luke Modrića iz Tottenhama u Real Madrid dobila je novu epizodu - prelazak u kraljevski klub opet je upitan

Datum objave:
17.8.2012 21:31

Zadnja izmjena:
17.8.2012 22:09

Kako sada stvari stoje, priča oko Modrićeva transfera mogla bi imati nesretan završetak odnosno hrvatski reprezentativac ostat će na White Hart Laneu.

Naime, prema izvoru bliskome našemu igraču, transfer je stopirao Jose Mourinho nakon što je Tottenhamov predsjednik Daniel Levy ponovno počeo dizati cijenu, iako su se klubovi već bili usuglasili oko svote od 35 milijuna eura.

Kako piše Večernji list kada je portugalski stručnjak čuo da Levy ima nove prohtjeve, lupio je šakom o stol i rekao – dosta! Povukao je drastičan potez i vjerojatno jako razočarao Luku koji u Londonu čeka mig da poleti prema Madridu na potpis ugovora.

Tko zna možda se idućih dana dogodi preokret, ali sada onaj koji bi razveselio Modrića iako su šanse za takvo što sada svedene na minimum. Realu je dosta licitiranja Tottenhamovog predsjednika.

209591,209388,209310,208941

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr