ŠPANJOLSKI MEDIJI DOZNALI

Modrić kazao Štimcu: Jedva čekam da ponovno zaigram!

15.08.2012 u 10:09

Bionic
Reading

Isti odnos kakav ima prema hrvatskim novinarima, koje posljednjih tjedana vrlo vješto izbjegava u što se mogao uvjeriti i novinar tportala u Londonu, Luka Modrić identično se ponaša i prema španjolskim novinarima

Naime, novinar AS-a Marco Ruiz stigao je u Split kako bi u stopu pratio upravo Modrića,a u nemogućnosti da dođe do njegove izjave, otkrio je svojim čitateljima što je veznjak Tottenhama navodno rekao izborniku Igoru Štimcu

'Jedva čekam da ponovno zaigram. Uzbuđen sam', kazao je Modrić, prema tvrdnji AS-a, tijekom razgovora s hrvatskim izbornikom.

Modrić je, podsjećamo, posljednji put igrao 18. lipnja protiv Španjolske na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini. Očekuje se da će mu ove srijede (20.30 sati) Štimac dati priliku u jednom poluvremenu prijateljske utakmice protiv Švicarske na Poljudu.

Hrvatski izbornik, piše madridski dnevnik, nije spokojan jer poljudski travnjak nije u najboljem stanju, pa je rizik od ozljede prilično velik. No, Modrić bi ipak trebao zaigrati.

Hrvatski nogometaš, podsjećamo, već nekoliko tjedana trenira sam u Tottenhamovom kampu u Chigwellu. Posljedica je to njegove izražene želje za napuštanjem londonskog kluba i selidbom u Real Madrid koji se još uvijek sa 'spursima' nadmudruje oko odštete za 26-godišnjeg veznjaka.

Španjolski novinari su, stoga, u velikom broju stigli u Split kako bi pokušali izvući bilo kakvu riječ od Modrića, no u tome nemaju uspjeha.

'Modrića je u utorak posjetio rođak u hotelu, a popodne je išao u centar Splita gdje je dijelio autograme. AS mu je ponovno prišao kako bi saznao kako se osjeća, ali Modrić je dobro istreniran: pogled u zemlju, zatvorena usta i čekanje', zaključuje Ruiz članak o svojoj splitskoj pustolovini.