'RAKETA' U FORMI

Rakitić: Želim biti bolji, želim biti pravi Rakitić

11.08.2012 u 15:30

Bionic
Reading

Nakon što se prošle sezone zbog ozljeda mučio s formom, Ivan Rakitić ovog se ljeta osjeća sjajno i najavio je svoje pravo izdanje u licu Seville

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić uvjeren je da je pred njim i njegovom Sevillom bolja sezona od prethodne.

'Radim naporno jer želim ove sezone vidjeti pravog Rakitića. Razmišljam samo o radu jer znam da mogu biti bolji. U ovom je trenutku najvažnija utakmica protiv Getafea i dobar start u novu sezonu Primere', rekao je Rakitić za klupsku radijsku postaju.

Dodao jer kako početak svoje treće sezone u Španjolskoj dočekuje čiste glave i odlučan u namjeri da sa Sevillom napravi velike stvari.

'Osjećam veliko samopouzdanje, a i trener Michel mi daje podršku što je iznimno važno za svakog nogometaša. Kako vrijeme prolazi, osjećam se sve bolje. U dobrom sam tjelesnom stanju, jak sam, čak sam i izgubio kilogram'.

Priznao je Rakitić da se ne boji konkurencije unutar momčadi.

'Dobro je imati konkurentnu momčad s puno igrača. Trebat će nam svaki igrač u sljedećoj sezoni. Svi se moramo osjećati važnima', rekao je Rakitić i poslao jasnu poruku navijačima Seville:

'Iznimno smo jaki'