JUNIORSKI TURNIR

Nakon lekcije od Hajduka, Inter došao učiti u Zagreb

10.08.2012 u 15:17

Bionic
Reading

Međunarodni nogometni turnir koji se održava na Zagrebellu u Veslačkoj okupio je najatraktivnije juniorske igrače Europe

Aktualni prvak natjecanja NextGen, europskog kup-natjecanja za igrače mlađe od 19 godina, Inter iz Milana odmjerit će snage s nogometašima Udinesea i juniorima Zagreba.

Zahvaljujući partnerskom odnosu Zagreba i Intera omogućena je organizacija spektakularnog turnira pa naši igrači mogu sudjelovati u Interovim kampovima, a Zagreb će posjećivati Interovi treneri te svoje znanje i iskustvo dijeliti s kolegama iz Zagreba.

U četvrtak su snage odmjerili Udinese i Zagreb te je tijesnom pobjedom slavio Udinese sa 3:2 i postigao prve bodove na ovom turniru.

U petak je na rasporedu utakmica Inter – Udinese koja počinje u 18 sati, dok će u subotu u 17 sati na središnji teren Zagrebella izaći igrači Intera i Zagreba.

'Zagrebov trodnevni međunarodni nogometni turnir na kojem uz domaćina sudjeluju još milanski Inter te Udinese teško da bi se mogao održati da nije bilo dobre volje svih zastupljenih strana', napomenuo je Vincenzo Cavaliere i dodao:

'Stoga podjednako treba zahvaliti našim uglednim gostima, kao i onima koji ih ovdje predstavljaju, treneru Intera Danielleu Bernazzani i treneru Udinesea Luci Matiussi'.

Partnerstvo Zagreba i Intera iz Milana rezultiralo je ovim nogometnim turnirom na kojem svoje snage odmjeravaju buduće nogometne zvijezde.