BEZ KAUBOJA UOČI ŠERIFA

Nestašni Sammir i Pokrivač izbačeni iz momčadi!

07.08.2012 u 09:36

Bionic
Reading

Baš kao što je i najavljeno iz kluba, Dinamo je rigorozno kaznio svoje igrače koji su se proteklih dana ogriješili o klupski pravilnik, a riječ je o Sammiru i Nikoli Pokrivaču. Suspendirani su za utakmicu protiv Šerifa te neće biti na raspolaganju treneru Čačiću uoči važnog ispita

Dan uoči uzvratnog dvoboja trećeg pretkola Lige prvaka, u kojem Dinamo brani prednost od 1:0 protiv moldavskog Šerifa, trener 'modrih' ostao je bez dvojice važnih igrača.

Naime, Sammir i Nikola Pokrivač tijekom vikenda ponijeli su se vrlo nesportski i nekorektno, odnosno ostali su mimo znanja klupskog vodstva na moru, a što je još gore, Pokrivača je u 3.40 sati u noći sa subote na nedjelju policija zaustavila i utvrdila da je prilično pijan, a povremeni hrvatski reprezentativac čak je i odbio alkotest.

Sammir je pak u nedjelju navečer, umjesto kod kuće, bio na jadranskoj obali i ostao gotovo cijelu noć.

Sammir i Pokrivač suspendirani su za ovu utakmicu.

Pitamo Vas na tribini.hr

Na portalu TRIBINA.HR vas pitamo: ima li smisla izbaciti dva prvotimca prije ključne europske utakmice? Kakva im kazna treba slijediti? Kako biste vi postupili da odlučujete u Dinamu?

'Na njih dvojicu ne računamo na ovoj utakmici jer nisu dobro prošli pripreme i ponijeli su se neprimjereno, a pred time nemamo pravo zatvarati oči. Nećemo biti taoci nijednog igrača i koliko god da mi je žao, odluka o suspenziji nije bila teška', rekao je trener Čačić te dodao.

'Poslije utakmice sjest ćemo sa sportskim direktorom i čelnim čovjekom kluba i odlučiti o kazni. Bit će primjerena, vjerojatno financijske naravi. Od ostatka momčadi očekujem da nadomjesti dvojicu odsutnih, a iako imamo značajnu rezultatsku prednost iz Moldavije, uzvrat ćemo igrati kao da je riječ o jednoj utakmici', završio je Čačić.

Na trenera se nadovezao napadač Fatos Beqiraj

'Pred nama je teška i bitna utakmica. Bili smo dobri i tamo, ma što vi pisali, mogli smo zabiti i drugi gol i sada trebamo dati sto posto i osigurati prolaz. Nije na nama iz svlačionice da komentiramo odluke trenera, ali siguran sam da će igrač koji će zamijeniti Sammira također davati kvalitetne lopte prema nama napadačima.'

Zbog ozljeda sigurno neće biti Krstanovića i Kovačića, vjerojatno ni Calella, dok se u sastav vraća Joe Šimunić.