NEĆE GA GOL

Branič Arminije pred knjigom rekorda

12.05.2009 u 12:58

Bionic
Reading

Branič Arminije Bielefeld Markus Schuler u srijedu će odigrati 181. utakmicu u Bundesligi, a ako ne zabije pogodak, oborit će neslavni rekord Bundeslige

Mada mu se kao olakotna okolnost uzima činjenica da je branič, Schuler nikad nije zabio pogodak u Bundesligi, a prošli petak je odigrao 180. utakmicu i izjednačio rekord Thomasa Eichina, igrača Borussije Moenchengladbach, oprije dvadesetak godina.

U srijedu Arminia igra s TSG Hoffenheimom.

'Nisam znao da obaram taj neslavni rekord, ali mogu živjeti s tim. Možda će mi u srijedu dopustiti da izvedem kazneni udarac, a mogu obećati da ću ići u napad u svakom prekidu', izjavio je Schuler koji je prije dolaska u Bielefeld igrao za Hannover.

Schuler je dodao da je u karijeri zabio tri pogotka kad je igrao za jednu amatersku momčad, a sjetio se i dvije najizglednije prilike u Bundesligi.

'Jednom sam skoro prebacio velikog Olivera Kahna, no priznajem da to ipak nije bio namjerni udarac. Prije dvije godine sam glavom zapravo i zabio, ali je moj napadač potvrdio zgoditak na crti. Pa, nije baš da sam posve bezopasan', brani se Schuler.