INTER ZABIO IZ TRI PRILIKE

Krstičević: Eh, da je barem Maglica zabio....

02.08.2012 u 23:34

Bionic
Reading

Milanski Inter lakoćom je prošao Polju i sa 3:0 svladao Hajduk. Svima je bilo očito da je Inter kudikamo bolji, no trener 'bilih' zažalio je za dvije prilike Maglice u zadnjih desetak minuta utakmice

'Bili smo ipak impresionirani Interom, šteta je što je rezultat ovako visok, no želim se u ime svih nas zahvaliti publici. Ovo treba doživjeti i ostati miran, kazao je trener Hajduka Mišo Krstičević na konferenciji nakon poraza od Intera (3:0) u prvoj utakmici 3. pretkola Europske lige.


'Inter nije imao previše izglednih prigoda, oni su iz tri udarca dali tri gola, a mi naše nismo iskoristili, pogotovo Maglica', dodao je trener 'bilih', koji nije bio nerealan, ali je našao razloge za poraz.

'Igrači su mi rekli da su protivnici bez obzira na stanje priprema u sjajnoj formi, nas je pak stigao umor, uzeo je danak jer je ovo bila peta utakmica u dva tjedna. Osjetio se manjak svježine i snage. Kad Inter drži loptu teško je doći do nje. Nama su sve utakmice do sada bile emotivno i fizičko pražnjenje, od Skonta, preko Splita, sada Intera... teško je to ponavljati svaka tri dana. No nema nam druge, već u nedjelju treba istrčati u Zadru', zaključio je trener Hajduka.

Uključite se i vi u raspravu, kako ste vidjeli utakmicu, registrirajte se na Tribina.hr, informirajte se o vlastitoj reputaciji i sudjelujte u stvaranju sadržaja novog domaćeg nogometnog communityja!