SLAVLJE GOSTIJU 0:3

Inter već na Poljudu 'zatvorio vrata' Hajduku

02.08.2012 u 22:40

Bionic
Reading

Milanski Inter, iako do ove utakmice nije odigrao nijednu službenu, već u prvom okršaju s Hajdukom osigurao je prolaz u sljedeću fazu natjecanja Europske lige. Talijani su slavili 3:0, pa će uzvrat u Milanu biti samo formalnost

Nadali su se u Hajduku da će možda moći iznenaditi milanski Inter te barem do uzvrata živjeti u nadi da će proći u sljedeće pretkolo Europske lige, no talijanska je momčad dokazala svoju vrijednost i s tri pogotka u Blaževićevoj mreži osigurala miran uzvrat na San Siru sljedećeg tjedna.


Sneijder u 18, Nagatomo u 44. i Coutinho u 73. minuti su bili strijelci za Inter, čime su raspršili i ono malo šanse da će se na San Siro otići s pozitivnim rezultatom i nadom u čudo.

Inter je uvjerljivo pobijedio makar objektivno razlika u klasi nije bila toliko velika na travnjaku, tijekom velikog dijela meča. Imao je i Hajduk svoje prilike tijekom ogleda, no gosti su vjerojatno i odigrali u mnogo slabijem ritmu nego što mogu. Odigrali su, zapravo, koliko im je trebalo za rutinsku pobjedu.

Zabilježimo i da je za goste od 75. minute igrao 18-godišnji hrvatski nogometaš Marko Livaja, koji je pritom zamijenio Diega Milita.

HAJDUK
: Blažević - Vršajević, Maloča, Milović, Jozinović - Andrijašević (Milić), Radošević; Oremuš (Tomaš, 78), Caktaš, Ozobić (Maglica, 46) - Vukušić

INTER
: Handanovič - Zanetti, Chivu (Samuel, 46), Jonathan, Nagatomo - Guarin, Cambiasso, Silvestre - Palacio, Sneijder (Coutinho, 65), Milito (Livaja, 76)

Uključite se i vi u raspravu, kako ste vidjeli utakmicu, registrirajte se na Tribina.hr, informirajte se o vlastitoj reputaciji i sudjelujte u stvaranju sadržaja novog domaćeg nogometnog communityja!