NIŠTA OD ODLASKA?

Villas-Boas: Modrić je naš igrač i morat će dostići suigrače

01.08.2012 u 13:45

Bionic
Reading

Kamo će Luka Modrić? Hoće li uopće otići iz 'spursa'? Naime, prema trenunoj situaciji u Realu, koji već dovodi igrače za veznu liniju, ali i izjave trenera Tottenhama Villasa-Boasa, ćini se kako će hrvatski veznjak u nastavku sezone igrati na White-Hart Laneu

Nakon predsezonske pripremne utakmice protiv New York Red Bulla, menadžer Tottenhama Andre Villas-Boas komentirao je novosti vezane uz budućnost hrvatskog nogometnog reprezentativca Luke Modrića.

'Luka sada prolazi kroz dvostruke samostalne treninge i kada se vratimo u London dat ćemo igračima vremena za odmor i tada ćemo odlučiti što je najbolje da Luka učini', rekao je Villas-Boas za Sky Sport.

'On je Tottenhamov igrač i mora biti u dobrom mentalnom stanju da bi se vratio treninzima jer su njegovi kolege korak iznad i morat će poraditi na programu na svojoj fizičkoj spremi', dodao je portugalski menadžer.

Podsjećamo, u utorak navečer Tottenham je u Harrisonu u New Jerseyju pobijedio New York Red Bullse 2-1 i osvojio Barclays New York Cup. Bila je to Tottenhamova posljednja utakmica u sklopu predsezonske turneje po Sjedinjenim Američkim Državama na koju je Modrić odbio otputovati, za što je novčano kažnjen.

U međuvremenu je Modrić samostalno nastavio trenirati na trening-igralištu Tottenhama, a na svakodnevnoj bazi pristižu oprečne vijesti vezane uz njegov potencijalni transfer u Real. Londonski klub ustraje na odšteti od 40 milijuna funti (50.7 milijuna eura), što je iznos koji u Realu odbijaju platiti.

Uključite se i vi u raspravu – registrirajte se na Tribina.hr, informirajte se o vlastitoj reputaciji i sudjelujte u stvaranju sadržaja novog domaćeg nogometnog communityja!