DINAMO KOD ŠERIFA

Jerko Leko prevoditelj, Čačić oduševljen

01.08.2012 u 12:58

Bionic
Reading

Dinamo je doputovao u Moldaviju gdje je bio prije dvije godine, no u ekspediciji modrih našla su se i nova lica u odnosu na protekli posjet

Dinamo je odradio prvi trening na stadionu u Tiraspolu, a lokalnim medijima se obratio i trener Ante Čačić koji nije skrivao oduševljenje viđenim.

'Impresioniran sam uvjetima kakve ovaj klub ima i nadam se da će isti inspirirati moje igrače da sutra daju sve od sebe i revanširaju se Šerifu za poraz otprije dvije godine', prenosi klupska stranica trenerove riječi koje je Moldavcima prevodio - Jerko Leko.

Ponovio je kako očekuje pozitivan rezultat već na gostovanju i kako je Dinamov cilj ponovni plasman u Ligu prvaka. Leko, koji se vraća u sastav nakon odrađene kazne zbog isključenja protiv Lyona, također je iznio svoj stav.

'Imamo standardnu momčad, dok je Šerif potpuno izmijenio svoj izgled i već ovdje ćemo tražiti put prema prolazu', najavljuje pouzdani vezni osigurač koji je evidentno nedostajao Dinamu protiv Ludogoreca.

Dvoboj počinje u 19 sati po hrvatskom vremenu, a uzvrat je iduće srijede u Zagrebu. Pobjednik će osigurati plasman (barem) u skupine Europske lige.