GLAS NARODA

Cijene ulaznica za milanski Inter su realne

30.07.2012 u 18:01

Bionic
Reading

Hajduk dočekuje u četvrtak u sklopu trećeg pretkola Europske lige milanski Inter. Cijene ulaznica kretale su se od 80 do čak 500 kuna, a Vi ste na tribina.hr mogli prokomentirati je li to previše ili možda premalo za takvu utakmicu

Iako su teška vremena za Hajduk će se uvijek naći pokoja kuna. Sukus je to većine komentara na tribina.hr na temi 'Cijene karata za Inter i Athletic Bilbao su previsoke?' Naši forumaši usredotočili su se na utakmicu Hajduk – Inter, jer su za drugu između Slaven Belupa i Athletic Bilbaa mišljenja jednaka odnosno kako je 70 i 90 kuna za dvoboj u Koprivnici pristupačna cijena.

A sada se vratimo na Hajduk gdje smo izdvojili one najzanimljivije komentare.

'Svaki pravi iskreni navijač nebrine kako će nabaviti kartu za 3. pretkolo kvalifikacija za ligu UEFA u Splitu. Zašto? Vrlo jednostavno ta karta mu je uključena u sezonsku pretplatu koja u slučaju da plaća u gotovini i da je član udruge 'NAŠ HAJDUK' te ako je obnovio članstvo iznosi ni manje ni više nego 267,75kn (op. Sjever).. Znači cijena utakmice Hajduk-Inter biti će jednaka cijenama svih drugih utakmica 9,91-12,17kn. Sve ostale koji dolaze gledati Intera a ne Hajduka treba oderati po novčaniku bez trunke suosjećanja!,' napisao je 'munja90'.

'Cijene su dosta realne, čak bi mogli reći i preniske za neke europske standarde. Ali ako u Hrvatskoj većina građana može popit kavu u kafiću i to skoro svaki dan onda mislim tih 10-ak Eura ne bi smjelo nikome stvarati probleme…,' dio je mišljenja 'marosmba'.

'Ako ulaznica za neki koncert košta 150 do 500 kuna onda svakako vrijedi izdvojiti slične novce za vidjeti Europske veličine poput Intera ili Atletica a razlog više je i to što taj novac dajete klubu koji volite a ne Interu ili Atleticu, ulažete novac za eventualni boljitak Vašeg kluba,' zaključio je na kraju svog komentara 'zg-taxi'.

Rasprava na tribina.hr

Koje je Vaše mišljenje o ovoj temi? Smatrate li da li su cijene ulaznica previsoke ili ne? Uključite se na tribina.hr.

'Najvjerniji navijači, koji su uz Hajduka i kad gube i kad tuku nikako nisu zakinuti jer pretplata (koja za sjever košta 280 kn za članove Našeg Hajduka) pokriva i ovu utakmicu. Oni koje kažu da su cijene prevelike samo mogu zapitati: je li problem svaki dan u kasicu-prasicu staviti 1 kn (dvije plastične boce)? To je 365 kn dnevno, što je skoro dovoljno za pretplatu i članstvo u Našem Hajduku. Znači, oni koji su ionako uz Hajduka uvijek kupe pretplatu i 'boli ih uvo', gledaju i Splita, i Intera, i Inkera i svaku utakmicu koju požele. A oni koji dođu pogledati ovu utakmicu i eventualno derbi s dinamom... e pa njih lijepo oderi,' poručio je kljaka

I za kraj jedno suprotno mišljenje.

'Cijene su apsolutno previsoke. Otac da sa sobom povede dijeta na jednu od najvećih utakmica u novijoj povijesti mora potrošiti uzmimo da ode na istok 180X 2=360 kuna oko 50 eura više manje. Gdje su ostali troškovi i k tome još ako je van Splita brat bratu neće proći ispod 600 kuna. Što je neprihvatljivo. Slažem se da cijene moraju biti skuplje, ali u normalnim okvirima. Kaže onaj pametnjaković iz Nadzornog odbora da je Brbić pokazao svoje menadžerske sposobnosti kada je zamijenio domaćinstvo. Pa svaki konj u Hrvatskoj kojih ima mnogo može to napraviti ne treba biti menadžer može bit i tokar. Još jedna glupost tog STRUČNOG I POŠTENOG NO! Što kad su tako sposobni sami ne namaknu novac već nego izbijaju iz džepova navijača/simpatizera,' napisao je 'tomek'.