KRATKOTRAJAN ŠTRAJK

Modrić se ispričao Levyju te odlazi 'spursima' u Ameriku

24.07.2012 u 12:54

Bionic
Reading

Ako je vjerovati otočkim medijima, hrvatski reprezentativac Luka Modrić ispričao se predsjedniku Tottenhama zbog svog ponašanja te bi se naknadno trebao priključiti 'spursima' u SAD-u

Nakon što je Tottenham službeno objavio kako se 'razmetni sin' Luka Modrić pojavio u njihovom trening kampu i započeo s pripremama za novu sezonu, The Sun donosi priču da je hrvatski reprezentativac posjetio predsjednika kluba Daniela Levyja te mu se ispričao zbog svog ponašanja te bi se, navodno, piše list, trebao priključiti Tottenhamu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Modrić se u subotu nije pojavio na londonskom aerodromu i nije otišao sa suigračima na američki dio priprema revoltiran činjenicom da ga ne puštaju u Real Madrid, zbog čega su u klubu poludjeli i opako ga financijski kaznili. Ovim se potezom Modrić posuo pepelom i praktički priznao da je napravio glupost.

'Nadam se da se ova priča s Modrićem neće još dugo rastezati. Klub mora štititi svoje interese, a igrač mora nastaviti sa svojim dužnostima u klubu', poručio je iz Los Angelesa trener Villas-Boas.