OPET NA POSLU

Modrić u Londonu trenira u kampu 'spursa'

24.07.2012 u 08:38

Bionic
Reading

Nakon što je Luka Modrić odbio s ostatkom momčadi otputovati na pripreme u SAD, puno se nagađalo gdje se nalazi hrvatski reprezentativac. Iako je bilo priče kako je Modrić u Hrvatskoj, on se u ponedjeljak pojavio u Londonu i trenirao u kampu Tottenhama

I dalje se nastavlja trakavica oko Luke Modrića i njegovog statusa u Tottenhamu. Već i ptice na grani znaju za njegovu želju da napusti 'spurse' i pridruži se madridskom Realu, no zapelo je na odšteti koju je 'kraljevski klub' spreman platiti za hrvatskog reprezentativca.

Isfrustriran činjenicom da ga se 'spursi' ne žele samo tako riješiti, Modrić je pribjegao nepopularnom postupku, pa tako za vikend nije otputovao s momčadi na američke pripreme. Zbog toga su poludjeli u Tottenhamu, novčano ga kaznili, no Modrić i dalje ostaje ustrajan u želji da napusti White Hart Lane.

Engleski mediji su dugo nagađali gdje se nalazi Modrić, pa je tako bilo priče kako se nalazi u Hrvatskoj gdje sa svojim menadžerima čeka prelazak u Madrid, no hrvatski se reprezentativac u ponedjeljak pojavio u kampu 'spursa' i odradio trening.

'Klub može potvrditi kako se u ponedjeljak Luka Modrić vratio treninzima u našem trening kampu. Treneri će sada odlučiti na koji će se način pripremati za sezonu', stoji u priopćenju Tottenhama.

U klubu nisu objavili što to točno znači i hoće li se Modrić ipak sa zakašnjenjem pridružiti ostatku momčadi u SAD-u, no očito da je hrvatski reprezentativac shvatio da je ipak bolje trenirati u kampu 'spursa' bez obzira na konačni ishod eventualnog transfera.

I u SAD-u, gdje se nalazi Tottenham, glavna je tema Luka Modrić. Novi Tottenhamov trener Andre Villas-Boas je u SAD-a za engleski The Telegraph izjavio:

'Ovakvo ponašanje nogometaša, koji želi promjenu ili odlazak u drugi klub, nije novost. Mnogi su se tako ponašali. Ali u ovom slučaju klub prvenstveno mora zaštiti sebe. Zato su uslijedile reakcije po kojima je Modrić kažnjen, jer njegovo je ponašanje napad na klub i disciplinu.

Jasna mi je njegova želja za odlaskom. I ranije je imao ponude, pa je ostajao. No Tottenham se ponio sasvim normalno. Klub je želio poslušati sve ponude koje postoje za njega, odvagnuti, poslovati i odlučiti.'

'Znam da Modrić nije neprofesionalac. I da mi drugi i nisu rekli znao bih da mu je ovo prvi put da se ogriješio o disciplinu. On je maksimalni profesionalac. Ali, nažalost, u ovom se slučaju ponio netaktično', zaključio je Villas-Boas.