DOBAR POSAO

Eintracht pronašao zamjenu za Schildenfelda

23.07.2012 u 16:37

Bionic
Reading

'Presretni smo jer smo uspjeli na očekivani način zaključiti ovaj transfer. Doveli smo čvrstog braniča s izrazitim liderskim karakteristikama koji se uklapa u profil igrača koje preferira naš trener', izjavio je Eintrachtov sportski direktor Hübner

Novi član Bundeslige frankfurtski Eintracht u ponedjeljak je objavio transfer dosadašnjeg braniča španjolskog Real Sociedada i norveškog nogometnog reprezentativca Vadima Demidova.

Prema riječima sportskog direktora njemačkog kluba Brune Hübnera Norvežanin ruskog podrijetla doveden je kao zamjena za hrvatskog reprezentativca Gordona Schildenfelda kojeg je Eintracht nakon njegovih uspješnih nastupa na Europskom prvenstvu prodao u ruski Dinamo iz Moskve.

'Presretni smo jer smo uspjeli na očekivani način zaključiti ovaj transfer. Doveli smo čvrstog braniča s izrazitim liderskim karakteristikama koji se uklapa u profil igrača koje preferira naš trener Armin Veh', izjavio je Hübner.

Demidov je u Real Sociedad došao iz norveškog Rosenborga, a prošle je sezone prikupio 23 nastupa u Primeri. Ukupno je 15 puta oblačio dres nacionalne momčadi Norveške, a s Eintrachtom je dogovorio jednogodišnju suradnju.