NAJAVA TRANSFERA?

Spalletti: Volio bih opet imati Aršavina u Zenitu

20.07.2012 u 16:40

Bionic
Reading

'Još ćemo kupovati, a po mom mišljenju Aršavin je igrač vrhunske klase i vrlo inteligentan nogometaš. No, kod njega sve ovisi o motivaciji', izjavio je Spalletti za klupsku internet stranicu

Trener ruskog prvaka Zenita iz Sankt Peterburga Luciano Spalletti pokušat će za stalno iz londonskog Arsenala dovesti napadača Andreja Aršavina.

U prvom dijelu prošle sezone Aršavin je pao u drugi plan kod menadžera Arsenala Arsena Wengera, pa je 31-godišnji ruski reprezentativac proljetni dio odradio na posudbi u bivšem klubu Zenitu. Aršavin je u tom periodu odigrao na vrlo visokom nivou, postigavši tri pogotka u deset susreta, te se kvalitetno pripremio za nastup na Europskom prvenstvu.

Bez obzira što ruska liga počinje narednog vikenda, trener Zenita nema namjeru zaključiti posao na tržištu.

'Još ćemo kupovati, a po mom mišljenju Aršavin je igrač vrhunske klase i vrlo inteligentan nogometaš. No, kod njega sve ovisi o motivaciji. Imam vrlo malo dvojbi oko njega. Siguran sam da bi, ako se vrati, igrao kao i posljednju polusezonu i svakako se radi o igraču o kojem ćemo još govoriti', izjavio je Spalletti za klupsku internet stranicu.