PREDSJEDNIK BIJESAN

Cavanijev blef u ništa: Trunut ćeš na klupi!

20.07.2012 u 10:21

Bionic
Reading

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis oštro je poručio ponajboljem klupskom nogometašu Edinsonu Cavaniju da neće dopustiti ucjene i povećati mu plaću

Nakon prodaje Ezequiela Lavezzija u PSG, predsjednik Napolitanaca odlučio je da najbolji strijelac Edinson Cavani ne može ovo ljeto napustiti klub. Interes za angažmanom urugvajskog reprezentativca iskazao je prvak Juventus, a nakon De Laurentiisove odbijenice 'staroj dami' i prije službene ponude, Cavani je poručio da želi povećanje plaće na između 7 i 8 milijuna eura po sezoni.

'Može on slobodno tražiti tih 7 ili 8 milijuna eura plaće, a ja mu poručujem da ću ga ako to i spomene izbaciti iz momčadi pa neka trune na klupi,' rekao je De Laurentiis za TuttoNapoli.net.

Također je predsjednik kluba iz Napulja odbacio nagađanja oko prodaje slovačkog reprezentativca Mareka Hamšika. O tome je, pak, dosta govorio igračev menadžer Mino Raiola.

'Već godinama Raiola pokušava prodati Hamšika, ali Slovak je odlučan poput željeza i ne ide nigdje,' zaključio je De Laurentiis.

Cavaniju ne pomaže ni sjajna statistika iz prošle sezone ni status zvijezde među napolitancima