tportal.hr

Zagreb
+17
Osijek
+15
Pula
+17
Rijeka
+14
Zadar
+18
Split
+16
Dubrovnik
+13

ZBOGOM?

Luka Modrić otišao s treninga Tottenhama!

Luka Modrić napustio je trening-centar Tottenhama bez ikakvih odrađenih vježbi sa suigračima, pod nadzorom trenera 'spursa' Andrea Villas-Boasa

Datum objave:
19.7.2012 14:12

Zadnja izmjena:
19.7.2012 14:50

Prema izvještaju Sky Sports Newsa, hrvatski je nogometaš sam proveo neko vrijeme u klupskoj kantini, potom je razgovarao s nekoliko ljudi iz kluba (Marca navodi da je među njima bio i Villas-Boas), a onda u svome Aston Martinu napustio kompleks.

Marca, doduše, piše da se pojavio na treningu i pozdravio se sa suigračima, ali nije vježbao. S obzirom da Tottenham nije objavio da 26-godišnji veznjak ima bilo kakvih problema s ozljedom, nije jasno zašto je propustio jutarnji trening i hoće li se pojaviti na popodnevnom.

Dakako, engleskim, ali i španjolskim medijima koji prate svaki Modrićev korak, to je očiti znak da hrvatski reprezentativac nema namjeru ostati u londonskom klubu. Znači li to da je Tottenham dobio prihvatljivu ponudu od Real Madrida, koji je najviše u središtu pozornosti, ili nekog drugog kluba, zasad također nije poznato.

205149,204828,204742,204361
Villas Boas papagajski ponavlja da će Modrić otići samo u slučaju unosne ponude i - u pravu je
Evo zašto se oko Luke vrte veliki novci unatoč skromnoj statistici

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr