BIJESNI DOMAĆINI

Gazda Ludogoreca: Ubili su nas suci i Šuker!

19.07.2012 u 09:53

Bionic
Reading

Gazda Ludogoreca Kiril Domuščijev bio je ljutit što u europskom debiju njegova momčad, u koju je uložio silne novce, nije došla do pobjede. Protiv Dinama su je ispustili u posljednjim trenucima sudačke nadoknade, a on je krivca našao u Davoru Šukeru koji je za svoje prvo putovanje na mjestu predsjednika HNS-a odabrao Dinamovo gostovanje. Njegov dolazak u Bugarsku izazvao je velik interes, no Domuščijev u tome vidi zavjeru

Nakon što je Dinamo u Razgradu odigrao 1:1 protiv Ludogoreca, javio se vlasnik domaćeg kluba koji je sasuo drvlje i kamenje po Uefi, ali i Davoru Šukeru.

'Pa zar vi ne vidite da mi Bugari ne zaslužujemo živjeti', rekao je Domuščijev na pitanje zašto nisu pobijedili.

Optužio je češkog suca Radeka Prihodu da je pokrao njegovu momčad jer se uplašio lobija.

'Što se čudite. Pa to je čisti lobi. Mi Bugari uopće ne vrijedimo živjeti. Evo, pozivam Uefu da nas ubije', dodao je ciljajući na dvije sporne situacije.

U duelu Vrsaljka i Marcelinha Brazilac je pao u Kelavinom šesnaestercu, no sudac ništa nije sudio. Kasnije je u Mineva pa boreći se s Pivarićem za loptu, no opet ništa od zviždaljke.

'Što se čudite. Pa to je čisti lobi. Mi Bugari uopće ne vrijedimo živjeti. Evo, pozivam Uefu da nas ubije. Ludogorec su ubili Šuker i suci', zaključio je Domuščijev.