POHVALE IZ KLUBA

Trener Borussije: Perišić je naša raketa

18.07.2012 u 11:57

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić toliko se zaželio novih izazova da se na pripremama Borussije Dortmund pojavio dva dana prije no što je trebao, piše Bild

Iako je dobio produljeni odmor zbog nastupa na Europskom prvenstvu, Perišić se već u ponedjeljak pojavio na pripremama i obavio mjerenje laktata.

Naš je ofenzivni veznjak u prošloj bundesligaškoj sezoni ubilježio 28 nastupa za njemačkog prvaka, te postigao sedam pogodaka i triput asistirao. Iako je uglavnom ulazio s klupe, trener Jürgen Klopp je oduševljen njegovim mogućnostima, što je potvrdio i bombastičnom izjavom za Bild:

'Perišić će biti naša sljedeća raketa!'

'Ivan može sve. Desno, lijevo, glavom, a uz to je i brz. Kada razgovarate s drugim igračima o njemu, svima oči zablistaju. Njegov talent i potencijal smo procijenili 100 posto točno', rekao je Klopp o hrvatskom nogometašu kojeg je doveo prošlo ljeto iz Club Bruggea.

'Važno je napraviti pravu stvar u pravom trenutku. To je Ivanu uspijevalo često prošle sezone, a ako nastavi tako, srušit će sve granice. Napravio je važne stvari za nas', zaključio je Klopp.