KRATKO I JASNO

Ima i onih koje Lukina sapunica ne zanima

17.07.2012 u 10:47

Bionic
Reading

Vratar i kapetan španjolske nogometne reprezentacije i madridskog Reala Iker Casillas boravi u Venezueli gdje kao ambasador Primere radi na popularizaciji nacionalne lige u Južnoj Americi

Casillas je tom prigodom u Caracasu putem tweet-kamere razgovarao s brojnim navijačima o raznim temama. Stigao je i upit oko eventualnih pojačanja Reala za narednu sezonu.

'Uistinu nisam upoznat s razvojem situacije oko Luke Modrića. Znate da moj posao u klubu nisu transferi,' kratko je poručila 'jedinica' Reala.

'Sigurno je da nas u idućoj sezoni očekuju nova iskušenja, prvo je na redu Superkup s Barcelonom kojeg silno želimo osvojiti, zatim Primera, Liga prvaka i Kup kralja. Idemo po naslove u svim tim natjecanjima,' najavio je Casillas, a potom se osvrnuo na svoju karijeru.

'Nadam se da ću igrati do 37. godine, odnosno da ću do tada izdržati na ovom nivou. Nogomet mi je u životu donio toliko toga lijepog i nemam se na što požaliti. Vrataru je najbitnije imati čvrstu i stabilnu osobnost da možete prihvatiti i kritike, a što se tiče nagrade za najboljeg nogometaša svijeta pripast će onome koji ju je najviše zaslužio,' rekao je Casillas.