USKORO POTPIS

Modrić dogovorio plaću, milimetri ga dijele od Reala

15.07.2012 u 18:05

Bionic
Reading

Ako je vjerovati španjolskim medijima, transfer Luke Modrića u madridski Real je pred zaključivanjem. Saga koja je okupirala javnost cijelog ljeta na samom je kraju, pregovori su u završnoj fazi, a već je i Modrić dogovorio svoju plaću

Španjolska Marca u nedjelju je objavila kako su pregovori Reala i Tottenhama oko transfera hrvatskog nogometaša Luke Modrića u završnoj fazi, klubovi se "natežu" oko dva milijuna eura.

Marca tvrdi da je Tottenham odbio 40 milijuna eura, pa su pregovarači madridskog kluba ponudili novu varijantu koja bi mogla zadovoljiti apetite predsjednika sjevernolondonskog kluba Daniela Levyja. Real nudi 35 milijuna eura odmah, te još sedam dodatnih milijuna koji ovise o broju nastupa i trofeja koje bi Luka Modrić ubilježio u dresu španjolskog prvaka.

Također, španjolski sportski list navodi da je hrvatski veznjak već usuglasio plaću s novim poslodavcima koji su ga stavili u rang s Xabi Alonsom, Karimom Benzemom i Mesutom Özilom, pa bi po sezoni zarađivao oko 4.5 milijuna eura.

Španjolski izvori smatraju da je transfer sada i definitivno neizbježan, te da Modrić već 'pakira kofere' i sprema se za put u Madrid. Pogotovo ako se uz sve to doda izjava trenera Tottenhama Andrea Villasa-Boasa koji je kazao kako 'klub gubi Modrića', onda je sasvim izgledno kako se cijela ova priča bliži sretnom kraju za hrvatskog reprezentativca.

Nakon Roberta Prosinečkog, Roberta Jarnija i Davora Šukera, Modrić bi trebao postati četvrti Hrvat koji je obukao 'kraljevski' dres.