GOTOVO JE?

Real ponudio više od PSG-a, Luka blizu potpisa

13.07.2012 u 11:43

Bionic
Reading

Situacija oko Luke Modrića se mijenja iz sata u sat. Prema pisanju stranih medija bliskih 'kraljevskom klubu' Real je povećao svoju ponudu za hrvatskog veznjaka te bi ona trebala zadovoljiti financijske apetite Tottenhama

Prije nekoliko dana u situaciju oko Modrića se umiješao PSG te je ponudio 40 milijuna eura za hrvatskog igrača. Izgledalo je kako će Real odustati, ali se vratio u igru.

Tako goal.com tvrdi kako je Real spreman platiti 44,4 milijuna eura na ime odštete (plus mogući bonusi) što je devet milijuna više od prve njihove ponude te četiri milijuna više od onoga što su davali Francuzi.

Prema njihovim informacijama Modrić bi trebao potpisati sljedeći tjedan ugovor na četiri godine koji bi mu jamčio 150 tisuća eura tjedno odnosno sedam milijuna eura godišnje, što je za milijun bolje nego što mu nude u PSG-u.

Inače, engleski novinari tvrde kako je Modrićev transfer na čekanju, jer u Tottenhamu nisu našli dostojnu zamjenu za Hrvata, ali Real ima i na to odgovor pa je spreman ponuditi i veznjaka Nurija Sahina.