tportal.hr

Zagreb
+8
Osijek
+7
Pula
+14
Rijeka
+12
Zadar
+10
Split
+11
Dubrovnik
+12

STRAH OD UEFE

Huligani ne mogu baciti krivicu na Dinamo

Dinamo u srijedu igra prvu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka protiv Ludogoreca u Bugarskoj, a više se piše o mogućim posljedicama huliganskih nereda nego o utakmici

Datum objave:
12.7.2012 10:01

Zadnja izmjena:
12.7.2012 11:36

Dinamo je donio odluku kako njegovi navijači neće putovati u Ludogorec strahujući od mogućih nereda, a time i od kazne UEFA-e.

No bez obzira na to što se za fanove gostiju neće prodavati karte, pojedinci su najavili svoj odlazak u Bugarsku, a među njima i pojedinci koji su se 'istaknuli' huliganizmom u austrijskom Jenbachu, kada je prekinuta prijateljska utakmica Dinama i Neftchija.

Što ako se dogode neredi u Bugarskoj? Hoće li Dinamo za to odgovarati iako se odrekao gostujućih ulaznica?

'Dinamo je službeno obavijestio bugarski klub Ludogorec, HNS i UEFA-u da neće koristiti mogućnost preuzimanja za svoje navijače. Dinamo nije uzeo nijednu ulaznicu za navijače. To znači da zagrebački klub nije odgovoran za bilo kakav mogući incident u Bugarskoj. Ako bilo tko bude vinovnik incidenata, neće se tretirati kao Dinamov navijač i klub neće biti kažnjen', rekao je za SN Damir Vrbanović.


203880,203549,203540,203266

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr