PANIKA KOD 'TOPNIKA'

Van Persie: Neću produljiti ugovor s Arsenalom!

05.07.2012 u 08:02

Bionic
Reading

Kapetan i najbolji nogometaš engleskog kluba Arsenal, Robin van Persie, otkrio je nakon višetjedne šutnje da neće produljiti ugovor s 'topnicim

Najbolji strijelac Arsenala i Premier lige prošle sezone obavijestio je navijače putem svoje službene internetske stranice da neće produljiti ugovor, jer mu je sastanak s menadžerom Arsenom Wengerom, početkom godine, otvorio oči te je shvatio da klub ne ide u onom smjeru u kojem bi on to želio.

'Ja sam osobno imao sjajnu sezonu, ali golovi su postignuti da bi se osvajali trofeji i da bi se klub vratio na staze stare slave. Uz dužno poštovanje prema gospodinu Wengeru, upravi i navijačima, ne želim produljiti ugovor s Arsenalom. Na sastanku s Arsenom sam shvatio da se naša mišljenja po mnogočemu razlikuju i da se ne slažemo u ideji u kojem bi smjeru klub trebao ići da bi osvajao trofeje. Dugo sam razmišljao i donio odluku da neću produljiti ugovor', stoji u priopćenju Van Persieja.

Ova vijest uzbudit će zasigurno klubove diljem Europe, jer je Nizozemac velika želja nekolicine njih, uključujući bogati Manchester City. Van Persie je samo prošle sezone u svim natjecanjima tresao protivničke mreže 37 puta. U Premier ligi je postigao 30 golova u 33 utakmice čime je zaslužio naslov najboljeg igrača prošle sezone u Engleskoj.