VILLAS-BOAS NA POTEZU

'Nije definitivno da će Modrić otići iz Tottenhama'

04.07.2012 u 13:44

Bionic
Reading

Nekadašnji branič Tottenhama John Scales (45) izjavio je da novi menadžer 'spursa' Andre Villas-Boas mora uvjeriti hrvatskog nogometaša Luku Modrića da ostane na White Hart Laneu

Portugalski stručnjak u utorak je službeno imenovan menadžerom sjevernolondonskog kluba, a i dalje je neizvjesno hoće li u novu sezonu ući s 26-godišnjim veznjakom u sastavu. Već dulje se vrijeme, naime, spominje da je za Modrića ozbiljno 'zagrizao' Real Madrid, a iz prikrajka navodno 'vrebaju' i Manchester United i Chelsea. Scales, koji je u Tottenhamu igrao od 1996. do 2000. godine, vjeruje ipak da bi Modriću moglo biti dobro i u sadašnjem dresu.

'Modrić je možda na odlasku, ali to nije definitivno. Mislim da vlada očekivanje da će otići, a i on je prilično jasno dao do znanja da želi napustiti klub. No, u Tottenhamu moraju sjesti s njim i pokušati ga uvjeriti da ga ovdje čeka svjetla budućnost', naglasio je Scales, zaključivši:

'Menadžer i uprava kluba moraju reći Modriću kakve će poteze napraviti na tržištu ovoga ljeta. No, on je ključ, bio je sastavni dio dinamičnog načina Tottenhamove igre'.