FEŠTA U DUBROVNIKU

Nogometni spektakl i bez Neuera i Podolskog

03.07.2012 u 23:11

Bionic
Reading

Nogometni spektakl u Dubrovniku nazvan Football summit potpuno je uspio. Iako zvijezde poput Neuera i Podolskog nisu došli, no zato su došli turski košarkaši Onan i Besok

U Gospinom polju skupilo se gotovo dvije tisuće gledatelja koji su svjedočili nogometnom spektalku nazvanom Dubrovnik football summit na kojem su se skupili nogometne zvijezde poput Edina Džeke, Aleksandra Kolarova, Stipe Pletikose, Ivana Klasnića i drugih. Cijela ova priča imala je humanitarni karakter.

Utakmice su gledali i Halid Bešlić, Tarik Filipović i drugi.

U prvoj utakmici malonogometna selekcija Hrvatske s 5:4 svladala je Vatrene 98". Za malonogometaše su igrali Jukić, Osibov, Suton, Laura, Marinović, Andrijašević, Kubović, Cvjetković, Primić, Subotić, Protega i Babić, a za Vatrene 98" Prkačin, Štimac, Jurčić, Mornar, Miladin, Vejić, Đolonga, Musa, Deranja, Andrić i Putnik.

Dvoboj Hrvatska i prijatelji protiv Europskih zvijezda bio je vrhunac dvodnevnog spektakla. Nažalost zbog obaveza nisu stigli najavljivani članovi njemačke reprezentacije Manuel Neuer i Lukas Podolski no i bez njih spektakl je bio zagarantiran.

Na kraju je bilo 4:4, za Hrvatsku i prijatelje dva pogotka postigao je Džeko, te Kolarov, Maglajlija, a za europske zvijezde po dva gola postigli su Dražen Zečić, najbolji pjevač među nogometašima i najbolji nogometaš među pjevačima, te Miladin.