UZALUD VAM TRUD

Manchester United se žali zbog Fletchera

07.05.2009 u 18:25

Bionic
Reading

Vodstvo Manchester Uniteda se i službeno požalilo Uefi na odluku suca Roberta Rosettija koji je, po njihovu mišljenju, bez pravog razloga pokazao crveni karton Darrenu Fletcheru. 'Crveni vragovi' se nadaju poništenju kazne, no čini se da tako nešto administrativci Michela Platinija neće ni razmatrati

Vodstvo engleskog nogometnog premierligaša Manchester Uniteda uputilo je i službenu žalbu zbog crvenog kartona koji je dobio Darren Fletcher u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka protiv Arsenala.

ManU je od Europske nogometne federacije (UEFA) zatražio poništavanje crvenog kartona jer je TV snimka pokazala da je Fletcher prvo izbio loptu, a potom srušio Cesca Fábregasa u kaznenom prostoru Uniteda. Talijanski sudac je Fletcherov start okarakterizirao kao jedanaesterac, a veznjaku 'crvenih vragova' je pokazao crveni karton, zbog čega Fletcher ne može igrati u finalu protiv Barcelone.

'Manchester ima pravo poslati svoje viđenje sporne situacije i na osnovu pregledane snimke zahtjev engleskog kluba se može proslijediti disciplinskim organima', kazao je glavni tajnik Uefe David Taylor, međutim, prema njegovim riječima, radi se o slobodnom sudačkom uvjerenju i ne postoji mogućnost da se sudačka odluka promijeni.