A MODRIĆ BI OTIŠAO

Dolazak Villas-Boasa sugerira da Modrić ostaje 'spurs'?

29.06.2012 u 21:40

Bionic
Reading

Nakon što je Ferguson digao ruke od njega zbog visokog odštetnog zahtjeva, a Real se 'bacio' na dovođenja Davida Silve, pitanje je kamo će otići Luka Modrić. I hoće li uopće otići? Naime, novi trener 'spursa' Andre Villas-Boas uvjetovao je svoj dalazak Modrićevim ostankom na White Hart Laneu

Luka Modrić dobio je novoga trenera! Ne, nije hrvatski veznjak otišao iz Tottenhama, nego je londonski klub konačno pronašao zamjenu za Harryja Redknappa. A ta zamjena je Andre Villas-Boas. Portugalac koji je u ožujku ove godine letio naglavačke iz drugog londonskog kluba, Chelseaja.

Mnogi izvori navode da je Villas-Boas prihvatio ponudu Tottenhamova predsjednika Daniela Levyja, a Spursi će s objavom vijesti o novom treneru pričekati do završetka Eura. Preko vikenda će se srediti preostala papirologija, a Portugalac će na White Hart Laneu biti ustoličen u ponedjeljak kad će potpisati trogodišnji ugovor.

Novi trener već je naveliko uključen u Tottenhamove transfere, pa je tako odobrio kupovinu islandskog ofenzivnog veznog Gylfija Sigurdssona i belgijskog stopera Jana Vertonghena.

Villas-Boas u svoje je ruke dobio i Luku Modrića, no pitanje je koliko će se hrvatski nogometaš i portugalski stručnjak družiti u svlačionici Spursa.

Doduše, javio se i bivši Lukin trener Harry Redknapp

'Kako smo imali priliku vidjeti na Euru, Modrić može igrati u bilo kojoj momčadi na svijetu, a njegov odlazak iz Tottenhama bio bi nenadoknadiv gubitak. No vjerujem da će s velikim iznosom koji dobiju za Luku Spursi dovesti tri ili četiri nova igrača kojima će se pojačati na drugim pozicijama', rekao je Redknapp za Sky Sport.