tportal.hr

Zagreb
+14
Osijek
+13
Pula
+17
Rijeka
+14
Zadar
+17
Split
+15
Dubrovnik
+13

'ZEC IMA KONKURENTA

Ivanišević: Sviđa mi se Balotelli, luđi je od mene!

Prije utakmice s Italijom Slaven Bilić otvoreno je rekao: 'Nemaju samo Talijani 'luđaka', imamo ga i mi. I to njih nekoliko.' Jasno, ciljao je Slaven na Marija Balotellija, a da nije jedini koji tog tamnoputog talijanskog igrača smatra 'genijalcem', potvrdio je još jedan 'luđak' - Goran Ivanišević

Datum objave:
28.6.2012 9:28

Zadnja izmjena:
28.6.2012 10:04

Najbolji hrvatski tenisač svih vremena Goran Ivanišević i danas je zanimljiv sugovornik svim svjetskim medijima. Nogomet je njegova česta tema, a tako je bilo i u razgovoru za talijanski dnevnik Corriere dello Sport.

Pobjednik Wimbledona iz 2001. godine priznao je da je velik obožavatelj 'zločestog dečka' svjetskog nogometa, napadača Manchester Cityja Marija Balotellija. Svako se malo Balotelli istakne ponekim biserom na terenu ili izvan njega, što Ivaniševiću nije nimalo strano.

'Balotelli je zanimljiv lik, ima nekoliko različitih osobnosti. Sviđa mi se, luđi je od mene! Može uništiti i sebe i svoju momčad i suparnike. Sposoban je zabiti pobjednički pogodak, a zatim uzrokovati požar u hotelu. Ne razumijem javnost koja traži više buntovnika u sportu, a onda se buni čim netko slomi reket', istaknuo je Ivanišević.

Njegov miljenik Balotelli večeras će se s Italijom boriti protiv Njemačke za ulazak u finale Europskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini.

196689,195825,191834,187153

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr