tportal.hr

Zagreb
+7
Osijek
+6
Pula
+2
Rijeka
-
Zadar
+9
Split
+11
Dubrovnik
+9

OGLASIO SE ZZD

Marca doznaje: Sin Zdravka Mamića prije dva tjedna sve dogovorio s Realom!

Priča oko transfera Luke Modrića u madridski Real dobila je novi nastavak nakon što je tiražni španjolski sportski dnevnik Marca objavio sporni članak

Datum objave:
27.6.2012 14:49

Zadnja izmjena:
27.6.2012 16:00

Naime, u tom se članku navodi da se Mario Mamić, zastupnik Luke Modrića, prije dva tjedna sastao u Madridu s čelnim ljudima Real Madrida.

Kako doznaje Marca, na tom su sastanku dogovoreni svi detalji oko ugovora Modrića u momčadi Josea Mourinha.

No zbog članka u Marci i spominjanja imena sina Zdravka Mamića kao njegova menadžera oglasila se građanska inicijativa Zajedno za Dinamo, čiji dopis - koji su objavili zajedno sa spornim člankom na Facebooku - u cijelosti možete vidjeti OVDJE.

ZZD se naime poziva na Zakon o sportu te naravno izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića i već toliko spominjani sukob interesa.

U svakom slučaju, zaista će biti zanimljivo čuti reakciju Zdravka Mamića ako zaista dođe do Modrićeva transfera u Real.

200848,201194,194638,194970

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr