Menadžer potvrdio

Mandžukić je novi igrač Bayerna: platili ga 13 mil. eura!

27.06.2012 u 12:49

Bionic
Reading

Kao što se moglo i pretpostaviti, Mario Mandžukić postao je novi član njemačkog nogometnog diva – Bayern Münchena

Ovu vijest je za Sport1 potvrdio Mandžukićev menadžer Ivan 'Tarzan' Cvjetković, bivši nogometaš Dinama. Hrvatski je reprezentativac potpisao četverogodišnji ugovor, do 2016. godine, a iznos transfera je 13 milijuna eura. Jedino što još Mandžukić treba napraviti jest obaviti liječnički pregled.

'Iznimno smo sretni što smo realizirali ovaj transfer. Ovo je najbolji mogući korak za Marija u njegovoj karijeri. Nakon dvije godine provedene u Wolfsburgu Bayern je bio logičan idući korak za njega', rekao je Cvjetković.

Mandžukić je tako nakon Claudia Pizarra, Toma Stronga, Xherdana Shaqirija i Dantea postao peto pojačanje Bavaraca za iduću sezonu.

Nakon odlaska Slavonaca Ivice Olića u Wolfsburg te vrlo izvjesnog odlaska Danijela Pranjića Bayern je ostao bez hrvatskih igrača, ali je 'čast Hrvatske' nakon sjajnih igara na Euru spasio 26-godišnji dečko iz Slavonskog Broda - Mario Mandžukić.

Tako je Bayern bio brži i konkretniji od talijanskog Juventusa, ruskog Lokomotiva i ostalih klubova koji su ovog sjajnog napadača željeli u svojim redovima. Pogotovo je uporan bio Slaven Bilić, novi trener Lokomotiva, ali je Slavonac koji savršeno govori njemački jezik (dugo je u Njemačkoj živio kao školarac) izabrao jedan od najpoznatijih svjetskih klubova, kojem se kao klinac divio.

Podsjetimo, Mandžukića je izvršni predsjednik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić prodao u ljeto 2010. Wolfsburgu za devet milijuna eura.

Uključite se i vi u raspravu o novom pojačanju Bayerna te raspravu o pristiglim te mogućim pojačanjima na portalu tribina.hr