tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+7
Pula
+5
Rijeka
-
Zadar
+6
Split
+13
Dubrovnik
+10

PRAZNA KASA

Sevilla nema novaca pa prisiljena prodati Rakitića

Loša ekonomska situacija u Španjolskoj pogodila je i mnoge sportske klubove među kojima i Sevillu koja zbog nedostatka novaca mora prodati i Ivana Rakitića

Datum objave:
21.6.2012 14:10

Zadnja izmjena:
21.6.2012 15:14

Madridski dnevnik AS piše da vodstvo nogometnog kluba Seville razmatra prodaju dvojice stranih nogometaša zbog lošega financijskog stanja u klubu.

Riječ je o argentinskom braniču Federicu Faziju i hrvatskom veznjaku Ivanu Rakitiću.

Nije da ih trener Michel ne želi. Dapače, računa s njima od prvog dana priprema za iduću sezonu. Obojica su također javno istupili sa željom da i sljedeću sezonu provedu u andaluzijskom klubu.

No, vodstvo Seville, stjerano u kut lošim stanjem klupskih financija, misli da bi baš njih dvojicu bilo moguće unosno prodati i nešto zaraditi a da se pritom momčad osjetnije ne oslabi.

Za Fazija je, piše AS, već bilo upita, ali je zainteresirane kupce tjerala njegova visoka cijena.

Za Rakitića se, navodi isti izvor, nitko nije zanimao otkako je stigao u Sevillu prije 18 mjeseci. U klubu se, međutim, nadaju da će zainteresiranih biti nakon vrlo dobrih veznjakovih predstava za Hrvatsku na Euru u Poljskoj, gdje je igrao 'daleko bolje no prošle sezone u klubu'.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr