tportal.hr

Zagreb
+14
Osijek
+15
Pula
+14
Rijeka
+18
Zadar
+14
Split
+17
Dubrovnik
+18

TRENUTAK LUDILA

Golman golim šakama izudarao vratnicu gola

S obzirom da su ruke nogometnom golmanu osnovno sredstvo za rad, potez čuvara mreže reprezentacije Srednjoafričke Republike, Geofrreyja Lembeta, definitivno nije bio dobra ideja

Datum objave:
17.6.2012 13:49

Zadnja izmjena:
17.6.2012 13:55

S obzirom da su ruke nogometnom golmanu osnovno sredstvo za rad, potez čuvara mreže reprezentacije Srednjoafričke Republike, Geofrreyja Lembeta, definitivno nije bio dobra ideja...

Bizaran se događaj odigrao početkom drugog poluvremena utakmice igrane u petak u Aleksandriji, u kojoj su Srednjoafrikanci došli do senzacionalne pobjede nad favoriziranim Egipćanima. U prvom dvoboju prvog kruga doigravanja za Afrički kup nacija iduće godine gosti su slavili 3:2 prekinuvši seriju nepobjedivosti domaće momčadi tijekom 2012. godine.

Više od rezultatskog iznenađenja šokirao je golmanov potez u 54. minuti, pri 2:1 vodstu gostiju. Kada je sudac utakmice naložio da mu se pomoć ukaže izvan travnjaka, zatraživši time automatski zamjenu, Lembet je izgubio razum: sumanuto je najprije opalio šakom po lijevoj vratnici. Nakon što se privremeno uspio iskontrolirati, navalio je na drugu, desnu vratnicu gola, koju je udario četiri puta kao da udara u boksačku vreću.

Ne postoje vijesti o golmanovu isključenju ili ozljeđivanju prilikom nekontroliranog ispada. Ne zna se stoga niti hoće li moći braniti gol svoje reprezentacije pri uzvratu koji se u Banguiju igra za dva tjedna.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr