NA METI I HIGUAIN

PSG doveo Lavezzija i 'baca se' na Modrića

03.06.2012 u 16:15

Bionic
Reading

Svakim je danom sve više nagađanja oko budućeg odredišta hrvatskog nogometaša Luke Modrića. Nakon što je Daily Mail pisao o nezadovoljstvu Manchester Uniteda cijenom koju je istaknuo Tottenham, oglasio se i Le Parisien

Francuski dnevnik ponovno je 26-godišnjeg veznjaka doveo u vezu s bogatim PSG-om. Štoviše¸, autor članka tvrdi da je Modrić jedna od tri glavne mete PSG-ova trenera Carla Ancelottija u ljetnom prijelaznom roku.

'Prvo bi ovoljetno pojačanje PSG-a mogao biti argentinski napadač Ezequiel Lavezzi iz Napolija. Sljedeća meta je Luka Modrić iz Tottenhama. Njegovo se ime u glavnom gradu počelo spominjati još u travnju, a pariški je klub sada odlučan u namjeri da dovede elegantnog playmakera. Carlo Ancelotti ga je pratio još dok je bio trener Chelseaja, a sada ga je postavio među prioritete, uz Lavezzija i napadača Real Madrida Gonzala Higuaina', navodi Le Parisien.

U nastavku se navodi da je Modrićeva cijena veća od 30 milijuna eura te da bi mogla dodatno porasti u slučaju dobrog nastupa hrvatskog veznjaka na predstojećem Europskom prvenstvu. No to ne bi trebalo ohladiti katarske vlasnike PSG-a, stoji u zaključku.

Nešto kasnije, bivši igrač Napolija potvrdio je prvu tezu pariških novina.

'Razgovarajući s Lavezzijem putem SMS-a dobio sam vijest za koju sam se nadao da se neće nikada ostvariti. Dogovor s PSG-om je gotova stvar i glasine su istina. Napoli će jako teško nadoknaditi njegov odlazak', rekao je Sosa za Sky Sport Italia.

Nagađa se da je PSG ponudio 27,5 milijuna eura Napoliju. Transfer će se vrlo vjerojatno realizirati u trenutku kada se 'nogometna tržnica' ponovno otvori - 13. lipnja.

Napoli će morati bez svog 'El Pocha'