ŽELI GA I BILIĆ

Hrvatski reprezentativac u Firenci kao zamjena za sjajnog Jovetića?

31.05.2012 u 14:30

Bionic
Reading

Prema pisanju nekoliko talijanskih nogometnih portala, Fiorentina pokazuje zanimanje za hrvatskog napadača Wolfsburga Marija Mandžukića. Nekada moćni klub iz Firence ove je godine zauzeo loše 13. mjesto u prvenstvu pa mu predstoji restrukturiranje momčadi

Jedna od ključnih promjena u sastavu svakako će biti sve glasnije najavljivan odlazak prvog igrača Stevana Jovetića, za kojeg je zagrizao tercet velikana talijanskog nogometa; Inter, Juventus i Napoli. Kako su tijekom zime ostali i bez Alberta Gilardina, svojevremeno redovitog talijanskog reprezentativca, Violama će pojačanje u napadu svakako biti potrebno pa odatle vjerojatno i interes za hrvatskog reprezentativca.

Mandžukićev ugovor s 'vukovima' vrijedi još dvije godine, a njemački su mediji već ranije pisali da ga je trener i sportski direktor Felix Magath voljan pustiti nakon što nije uspio dogovoriti produljenje suradnje s njim.

Osim Fiorentine, portal Tuttomercato se poziva i na pisanje ruskih medija koji povezuju Mandžukića s moskovskim Lokomotivom, klubom čije će treniranje nakon Eura preuzeti hrvatski izbornik Slaven Bilić. Također, prema istom izvoru, ranije su se za hrvatskog reprezentativca zanimali Tottenham i Liverpool.