tportal.hr

Zagreb
+7
Osijek
+5
Pula
+9
Rijeka
+10
Zadar
+10
Split
+11
Dubrovnik
+9

NEMA OPUŠTANJA

Bilić: Italija je i 2006. imala skandal, pa je postala prvak

Nakon što je uhićen Domenico Criscito, a pod istragom je i Leonardo Bonucci, zbog sumnji da su sudjelovali u namještanju rezultata, u talijanskoj nogometnoj reprezentaciji sasvim sigurno nije ugodno

Datum objave:
29.5.2012 17:27

Zadnja izmjena:
29.5.2012 18:14

Domenico Criscito pod sumnjom je zbog namještanja rezultata unutar talijanske nogometne lige, te je ekspresno skinut s popisa Cesarea Prandellija. No, nije Crsicito jedini na listi sumnjivih. Na njoj je i Leonardo Bonucci, pa se u Covercianu, gdje je smještena talijanska nogometna reprezentacija, na svaki zvuk policijske sirene Prandelliju stisne oko srca.

No, iako su naši drugi protivnici u skupini sada pod posebnim povećalom ne samo suparnika, već i policije, u hrvatskom stožeru ne zavaravaju se da će zbog toga Modrić i društvo lakše do pobjede.

'Italija je imala veliku aferu i 2006, pa ih je to grupiralo i Lippi je iz toga napravio prednost. Prandelli ima dovoljno vremena, znanja da i ne govorim, da to pretvori u prednost. Ili da se, u najmanju ruku, ne osjeti na funkcioniranju igrača. Da se dogodilo dva dana prije Eura, mogli bismo reći da je to velik i težak šok, ali ovako, vjerujem da će to nadvladati. No, ružno je za cijeli europski nogomet', rekao je hrvatski izbornik Slaven Bilić.

195443,195582,192466,184987

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr