ALI JOŠ SU 'PREKRATKI'

PSG ponudio 26 milijuna eura za Lavezzija

25.05.2012 u 13:37

Bionic
Reading

Bogati francuski nogometni vice-prvak Paris Saint Germain krenuo je u akciju snaženja momčadi, a prvi konkretan potez slanje je ponude od 26 milijuna eura za napadača Napolija Ezequiela Lavezzija

Prema navodima La Gazzette Dello Sport, PSG je spreman za usluge 27-godišnjeg napadača Napolija isplatiti 26 milijuna eura na ime odštete, dok Lavezziju nude godišnju plaću od 4.5 milijuna eura, luksuzni apartman u Parizu, automobil po izboru i plaćena putovanja u Argentinu gdje živi njegov sin.

Parižani nisu zadovljni učinkom svog napadača Kevina Gameira i stoga je trener sastava sa Parka prinčeva Carlo Ancelotti potvrdio želju da dovede Lavezzija. Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentis naznačio je da bi Lavezzi mogao napustiti klub ovog ljeta.

Za njime interes iskazuje i Inter koji još nije odustao od borbe za Lavezzijem koji u ugovoru ima klauzulu da može otići iz Napulja ako netko uplati 30 milijuna eura. Dakle, ponuda Parižana je 'kratka' za 4 milijuna, a ostaje pitanje namjerava li Laurentis pristati na taj iznos ili će insistirati na punih 30 milijuna.