KOREANAC ODLAI U GALATASARAY

United pušta Ji-Sung Parka da bi doveo Kagawu

25.05.2012 u 11:04

Bionic
Reading

Novi turski nogometni prvak Galatasaray za narednu sezonu svoje redove namjerava pojačati Južnokorejancem Ji-Sung Parkom, a za transfer u zadnjoj godini ugovora spreman je i Manchester United

Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson želi otvoriti prostor za dovođenje još jednog igrača s Dalekog istoka, Japanca Shinjija Kagawe iz njemačkog prvaka Borussije Dortmund. Kako Park ima dosta visoka primanja, uz brojne probleme s ozljedama u netom završenoj sezoni, logično je da na Old Traffordu smatraju kako nije loša ideja nešto i zaraditi na 31-godišnjem južnokorejskom reprezentativcu kojem ugovor s 'crvenim vragovima' ističe u ljeto iduće godine.

Park je ove sezone započeo tek 10 od 38 premierligaških utakmice Uniteda, a navodno ga je Ferguson Galatasarayu spreman prodati za 3 milijuna eura. Najveći problem za Turke je 65.000 funti tjedne plaće koju oni ne mogu osigurati Parku i nadaju se da bi mogao pristati na nešto manji iznos.

'Nisam još primio službenu ponudu Galatasaraya, ali uvijek je dobro znati da ste traženi. Svjestan sam da ne mogu ostati u Unitedu samo zato što ja tako želim, premda mi je želja karijeru okončati na Old Traffordu', poručio je Park koji je od dolaska iz PSV-a 2005. godine ubilježio 205 nastupa za Manchester United.