Nogomet JEDINSTVENA PRILIKA

Barcelonina škola dolazi u Hrvatsku

  • Autor: tportal.hr
  • 24.5.2012 15:13:58
  • 24.5.2012 15:04:45

FC Barcelona Camp Croatia 2012, vodeći nogometni kamp u organizaciji FCB ESCOLA, nogometne škole najuspješnijeg kluba u posljednjem destljeću, FC Barcelone, po drugu godinu za redom dolazi u Hrvatsku

Dječaci od 8 do 16 godina imaju ekskluzivnu priliku trenirati po jedinstvenoj metodologiji Barcelonine škole nogometa uz vodstvo vrhunskih stručnjaka koji su trenirali Xavija, Iniestu, Fabregasa i Messija.

FC Barcelona Camp Croatia 2012 održat će se u Zagrebu od 18. do 22. lipnja, na terenima 'NK Hrvatski dragovoljac' u Sigetu, zatim u Poreču od 25. do 29. lipnja, na terenima sportskog centra 'Zelena Laguna' te u Slavonskom Brodu od 2. do 6. srpnja, na terenima 'NK Livada Željezničar'.

FcB Escola, škola bazirana na Barceloninoj nogometnoj filozofiji, djeluje po jedinstvenoj metodologiji, u kojoj se uz tehniku, usavršavaju i elementi taktike, te polaznici prema dobnim skupinama, prolaze kroz serije progresivnih vježbi koje su prilagođene stupnju njihovog razvoja uz vodstvo vrhunskih stručnjaka iz La Masije, najpoznatije svjetske škole nogometa.

vocor-media.hr
Barcin kamp u Zagrebu
FC BARCELONA CAMP CROATIA 2012 izuzetna je prilika da se osjeti pobjednički duh Barcelonine momčadi uz vodstvo vodećih Barceloninih trenera i stručnjaka.

Sve polaznike kampa, osim vrhunskih treninga očekuju i dva kompleta original opreme FC Barcelona (dresovi, sportske hlačice, štucne), te diploma o sudjelovanju u kampu. Svi polaznici kampa, također se nalaze u bazi podataka FC Barcelone, a najtalentiranijima smiješi mogućnost odlaska u Barcelonu na treninge s podmlatkom kluba u novoizgrađenoj La Masiji.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u kampu mogu se prijaviti putem slijedeće web stranice: http://www.fcbcamp-croatia.com/ i na telefon 01/2302 – 175. Kamp je pripremio i posebnu ponudu od 10 posto popusta za sve one koji se prijave i izvrše uplatu zaključno s 11. lipnja.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Može li Hrvatska osvojiti jednak broj medalja i na sljedećim Igrama u Tokiju?

Lige

  • Liga prvaka
  • Europska liga
Pogledaj detaljnu statistiku