NOVAC NIJE PROBLEM

Velik preokret: Ferguson sve karte bacio na Modrića

23.05.2012 u 12:23

Bionic
Reading

Top tema engleskih medija je budućnost Luke Modrića. Nakon što je 'provaljen' plan Tottenhama koji je spreman prodati svog najboljeg igrača za pravu cijenu, krenula je lavina priča o tome gdje će Modrić nastaviti svoju karijeru

Prošlog ljeta je Roman Abramovič pokušavao dovesti Modrića na Stamford Bridge, ali usprkos silnim milijunima nije uspio. Ovog pak ljeta utišale su se priče o interesu Chelseaja kao da je odustao od hrvatskog reprezentativca, ali zato je tu cijelo vrijeme interes Manchester Uniteda.

Legendarni Alex Ferguson u jednom je trenutku želio na Old Trafford dovesti belgijskog reprezentativca i najboljeg igrača francuskog Lillea, 21-godišnjeg Edena Hazarda, koji prema uglednoj stranici transfermarkt.de vrijedi 27 milijuna eura, no u Unitedu su frustrirani činjenicom da i igrač i klub otežu s pregovorima.

Bojeći se da bi mogao ostati bez ijednog kvalitetnog veznog igrača, Ferguson se opet okrenuo Modriću, piše Manchester Evening News. Trener 'crvenih đavola' spreman je ponuditi svotu koju god Tottenham traži za Modrića jer mu je nasušno potreban takav tip igrača.

Naime, Scholes je nakon povratka iz 'penzije' odlučio odigrati još jednu sezonu, no njega pritišću godine i za novi uzlet Uniteda i novi napad na englesku titulu Fergusonu je potreban Luka Modrić.

Prošlog se vikenda pojavila vijest u španjolskim medijima da se i Jose Mourinho zainteresirao za Modrića, što pak znači da će borba za najboljeg hrvatskog nogometaša biti bespoštedna.

Ono što je skoro pa izvjesno jest da Modrić napušta White Hart Lane, a gdje će nastaviti karijeru, pokazat će dugo toplo ljeto.