tportal.hr

Zagreb
+11
Osijek
+10
Pula
+9
Rijeka
-
Zadar
+12
Split
+14
Dubrovnik
+11

NE PROPUSTITE OVO!

Pogledajte golčinu i 'ćoravog' suca na djelu

Ljubitelji nogometa često su mogli svjedočiti kontroverznim odlukama sudaca na terenu. Golovi iz zaleđa i nisu rijetka pojava, no ono što je sudac propustio dosuditi na utakmici tajlandskog prvenstva spada u čuda

Datum objave:
21.5.2012 21:00

Zadnja izmjena:
21.5.2012 22:02

Prošlog vikenda u tajlandskom nogometnom prvenstvu između BEC Tero Sasana i Chainata koja je završila pobjedom Chainata 2:1, gledatelji su mogli vidjeti regularan pogodak kojeg jedino sudac nije vidio te ga ujedno nije ni priznao.

Franco, španjolski internacionalac i član BEC Tero Sasane, izveo je korner. Lopta je preletjela sve i prešla gol crtu, dapače odbila se od mreže u igralište, no glavni sudac utakmice jednostavno nije vidio da je lopta ušla u gol te nije priznao pogodak. Zbog toga je trećeplasirana momčad tajlandskog prvenstva BEC poražen na svom terenu od Chainata.

Kako je sudac uspio previdjeti taj pogodak nije jasno, no kada se sjetimo događaja sa svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici gdje sude najbolji suci svijeta, kada nije priznat gol Lamparda protiv Njemačke, onda i ne čudi da takve teške previde rade i u Tajlandu.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr