CHELSEA U FINALU?

Capello: Barcelonu će uništiti umor

30.04.2009 u 14:38

Bionic
Reading

Među brojnim uzvanicima u utorak je na Nou Campu utakmicu između Barcelone i Chelseaja gledao i engleski izbornik Fabio Capello. Talijanski stručnjak procijenio je da će Barcelonu skupo stajati borba na tri fronte i da bi zbog umora mogla ostati bez trofeja

Izbornik engleske nogometne reprezentacije i bivši trener Real Madrida Fabio Capello smatra da bi umor mogao zaustaviti Barcelonu od osvajanja trostruke krune - naslova pobjednika Lige prvaka, španjolskog prvenstva i Kupa.

'Barcelona se bori za tri trofeja, međutim mogao bi presuditi umor njezinih igrača. U samoj završnici sezone njezine igrače očekuje niz teških i iscrpljujućih dvoboja, a igrači su već sada umorni. To sasvim sigurno u španjolskom prvenstvu otvara priliku Real Madridu', istaknuo je Capello.

Barcelona je sredinom sezone imala 12 bodova viška pred 'kraljevskim klubom', no pet kola prije kraja, razlika je samo četiri boda, a u subotu je na rasporedu 'el Clasico' i prilika da Real još više smanji zaostatak. Barca je ovoga tjedna odigrala prvi susret polufinala Lige prvaka protiv Chelseaja (0:0), a 13. svibnja očekuje je finale Kupa Kralja protiv Athletic Bilbaoa.

'Barcelona ima 20-ak kvalitetnih igrača, međutim nekolicina njih radi prevagu na terenu, a oni igraju stalno', dodao je Capello koji je u dva navrata vodio Real (1996-97, 2006-07) i osvojio dva naslova prvaka.